Vad?
Designstorm älskar grafisk form. Oavsett om den finns på papper eller på skärm. Internet rör på sig och jag arbetar mer och mer med rörlig grafik och animation där slutresultatet kan vara allt från en kort film i sociala medier till en längre informationsfilm. Bilder ligger mig varmt om hjärtat och det har gjorts en hel del bildbehandling genom åren. 10.000-timmars regeln får vi checka av där. Det finns också en lång erfarenhet av direktmarknadsföring, och jag älskar även designuppdrag som grafisk profilering. Samtidigt som jag verkligen uppskattar rena produktionsuppdrag där kreativt skapande kommer i andra hand medans struktur och effektivitet måste prioriteras. Och ska vi ta fram något lite mer avancerat för webben så samarbetar jag med en webbyrå som sitter granne på kontoret. 

Hur?
Inställningen är att på ett prestigelöst sätt ta sig an uppdrag oavsett karaktär och budget. Jag formger varken för dig eller för mig. Jag formger för mottagaren och hur du vill att mottagaren ska agera. Är det något du vill sälja så gör jag inte bara något snyggt. Jag kan knepen för att väcka uppmärksamhet, behålla intresset och med formgivning styra till ett agerande. Vill du istället informera och förklara? Då behöver du inte skrika, i ett samtal när du vet att mottagaren redan lyssnar.

Då och nu
Designstorm startades 1998 av mig, Peter Johansson Forsberg. Förlagsbranshen är en bästis sedan gammalt men numera har jag kunder inom vitt skilda områden. Jag är usel på att fika, men gör gärna ett undantag om du vill komma förbi och hälsa på!

PETER J. FORSBERG
Back to Top