HEJ

INFO

PORTFÖLJ

HÖRS

GRAFISK FORMGIVNING HELT ENKELT

 

Vad?

Vi är en produktionsbyrå som älskar grafisk form. Oavsett om den finns på papper eller på skärm. Internet rör på sig och vi arbetar mer och mer med rörlig grafik och animation där slutresultatet kan vara allt från en kort bannerfilm i sociala medier, till en längre informationsfilm eller boktrailer. Vårt nära samarbete med en webbyrå underlättar när vi formger mer avancerat material till webben. Vi älskar även designuppdrag som grafisk profilering och logotyparbete.

Hur?

Inställningen är att på ett prestigelöst sätt ta sig an uppdrag oavsett karaktär och budget. Vi formger varken för dig eller för oss själva. Vi formger för mottagaren och hur du vill att mottagaren ska agera. Är det något du vill sälja så gör vi inte bara något snyggt. Vi kan knepen för att väcka uppmärksamhet, behålla intresset och med formgivning styra till ett agerande. Vill du istället informera och förklara? Då skriker du inte i ett samtal när du vet att mottagaren redan lyssnar, eller hur?

Då och nu

Designstorm startades 1998 av mig, Peter J Forsberg och i dagsläget är vi två formgivare. Förlagsbranshen är en bästis sedan gammalt men numera har vi kunder inom vitt skilda områden. Exempel på kunder är: Bonnierförlagen, Bonnier Tidksrifter, Danica Pension, Dramaten, Expressen, Fiskars och Foodora.
Vi är usla på att fika, men gör gärna ett undantag om du vill komma förbi och hälsa på!

PETER J FORSBERG